Monday, July 26, 2010

Cuti Untuk Dia

Jumaat lepas cube google-ing any jawatan kosong yg sesuai untuk encik hazman. sudah jd tidak keruan bile dalam sebulan mesti sekali die demam. haiyyoo sgt lemah ni. dengan environment yg sgt hati ni tidak bkenan ;) kilang besi. dia pulak safety and health exec. so bdepan dgn mcm2 kes. baru2 ni putus jari. yakss. errk. takot. bila sebut psl kilang besi, dalam otak ni mbygkan betape panas la kan kalau masuk kat plant tu. eee, encik hazman sila laa cari kerja yg lebih selamat!!!! si manja ni plak x boleh lasak sgt. haiyooh sgt baby ye! jd esok 27.07.10 ade open interview @ adtec alor gajah. ade kilang-kilang mcm HONDA terlibat skali. so harap2 dapatlah lekat 1. nak2 lagi kat melaka kannnn ;))) amiiiin. but still lg dalam skop yg same. industrial...hm! yang pasti x seteruk skrg. dia mmg sgt2 mcm baby. hoshh. semua kene siapkan untuk dia. kalau x suruh buat copy sijil byk2, confirm 200% dia xkan buat. mmg rushing sikit sbb jumaat 23.7 baru tgerak nk tgk. now encik hazman tgh lincah ke police station nk mintak signnnnn. tp tau la kan keluar time lunch, sape je ade kat sane tu. kalau ade pon mmg dorg malas nak sahkan sijil tu. byk copy lak tuh. huh. at last, me call abah..so tomorrow before smpai melaka dia akan singgah ke ipd batu pahat. biar abah je sign lg senang. heeee ;)) so hunny sile bangun seawal yang mungkin ye untuk bgegas ke bp and terus ke melaka. amik saye, kite same2 ke adtec. go babybubu!! wish u all the best. good luck. amiiiiiinnnnn.

*ape2 pon, saya tetap sayang awak*



1 comment:

  1. hope korang happy. walaupun tak banyak sikit aq tau. -yogy

    ReplyDelete