Wednesday, January 18, 2012

Baru Nak Honeymoon?

Holla! 
Huh. Asal tangan gua gatal aje nih! Tangan kanan lak tu. Mungkin nak bagi pelempang kat orang? Ade je muka muka wanted lam list wa yang sikit lagi kene pelempang dengan wa. Huwahhh! Kemain garang ko? Hihi saje saje buat garang. Aiyyo malam tadi ade 6 orang perompak sudah membuat onar di sini. Takot wo. Seb bek Kel rompak umah Kel. Siap parang n helmet. Ahh sudah! Sini sudah tidak selamat. Polis sini pon macam takut n x buat keje. Whatever! Nak pindah umahhhhhhh!!!!! 
 Hokkay. Husby nak ajak p rehat-rehatkan badan yaw. Bukan main lagi macam keje wa membanting tulang pulak kan. Oh anyway Alhamdulillah. Tapi ni wa consider sebagai PRE HONEYMOON. Yang real punya kene p Pulau Idaman Hati. Tak kira. Untunglaaa baby! Merasa mase lam perot ibu! Hehehe. Location? Ah persetankan semua itu. Ceh. Sorry wa x tau mana Encik Husby mau bawak. Walaupon dalam melaka sekalipon wa AMAT BERSYUKUR. Ngeh. Actually kalau dalam melaka wa prefer nak stay kat A Famosa Resort & Hotel. Dengo cite BFF Beby cam syok je siap pakej bagai. 
Actually Honeymoon ni bile bile pon boleh. X semestinya WAJIB lepas sanding bagai. Tapi seeloknye la untuk merehatkan urat saraf n mental yang dah serabut sepanjang ko nak uruskan persiapan sume tu. Weh penat kot jadik perantin. Tapi kalau x boleh pon dalam rumah boleh honeymoon jugak tau! Lagi syiokkk. Wakakakakaka nak sedapkan hati.

masa scan baby kick perut ibu. ok fine. eheee. nampak besar tapi actual size only 5.9cm yaw. ok babah sudah meleleh airmata kat sebelah mase ni. love u baby. Alhamdulillah.



1 comment:

  1. ohohoho, comel nya bakal memanggil saya auntie gorgeous.

    ReplyDelete