Wednesday, August 17, 2011

Bukan Malas Tapi Takde Idea ;)

Dah lame beno x ber-blog. Mcm title N3 wa tuh. Bukan malas tapi xde idea langsung nak share ape. Kejap aje dah 17 Ramadhan. Alhamdulillah. Cepat betul masa berlalu tinggalkan kite kan. Tahun ni cuaca masa bulan puasa bukan main punye panas yaaw ;p Dugaan kan. Last week iftar with BFF. rasenye dah jadi mcm event tahunan. Last year, this year and hopefully every year boleh la iftar bersama. Tahun lepas single-mingle. Tahun ni i hangkut encik husby. And my BFF dua2 pon sudah engaged tahun ni. Insyaallah for iftar next year tiga2 hangkut suami memasing. Mesti kecoh Pasti sedap! Hahahah. Gambar x upload sbb me dah upload kat fb. Anyway thanks ladies! Sedapnye pulasan Emperor. Huhuhu. 
Me x pasti sangat la why ea me xde feel nak sambut Raya. Sampai sekarang pon baju raya laki bini belum ade. Hahahaha. Ape perubahan yang nampak kan bile dah kahwin ni lebih banyak duit tu keluar untuk barang rumah. X berapa kisah pasal diri sendiri dah. And bercakap tentang itu, on 14th aritu husby & me ade keluar untuk beli barang dapur. Sekali x sengaja tertengok kemain beso kain rentang MODERN HOME FAIR 11-14 Ogos. Alamak! Last day la. Bu, kite tengok jum! Tengok je. So jawapan dia mesti lah ok, after shopping kite singgah. Memang sungguh modern sekali. Hahahah. Siap ade robot untuk vacuum rumah. Itu kalau dah pemalas sangat. Hatttdoiii! Kitorg amat berminat sekali dengan booth Shimono ni. Sampai 2x datang. Mula2 mcm nak je beli cyclone vacuum tu. Tapi bile tgk lagi 1 barang ni adehhhh berubah pikeran. Wah padahal nak tengok2 saje. Me tgk 'si dia' pon mcm berminat. Ehh dia tanya pulak kite. Nak ke? Haa! Ok la mesti la nak. Pucuk dicita ulam mendatang. Decided to share. Its ok sayang. Tengok tu padahal baju raya x beli lagi kan. Terus ckp, hmmm baju raya nanti la. Lagipon feelnya xde. Encik sayang mau vacuum. Saya mau garment steamer tuh!
senyuman model tuh mcm senyuman saye. weh, siap boleh dry clean tau. xpayah anto laundry.

1 comment:

  1. wahhhh sy pun bkenan yg ini sila sms sy harga die :P

    ReplyDelete